Munkaerő Delego 2022

A Delego Magyarország egyik legdinamikusabban bővülő munkaerő-kölcsönző vállalataként 2022-ben is a tapasztalt szakembereinknek köszönhetően jelentős eredményeket tudhat magáénak. Mivel, működésünk alapja és egyben legfőbb értéke maga az Ember, ezért büszkék vagyunk arra, hogy 1713 munkavállalónak tudtunk munkát biztosítani az év folyamán.

A 2022-es év új kihívásokat állított cégünk elé, de ezeket rugalmasan kezeltük és a változásokhoz történő gyors alkalmazkodás vált cégünk egyik kulcsforgalmává.
Ezt az is bizonyítja, hogy 2022. októberétől a Delego Kft. megszerezte a „minősített munkaerő-kölcsönző” címet. Ami új eszközöket biztosít szakértelmünk teljes potenciáljának a kiaknázásához. Minősített kölcsönzőként a Delego Kft. 17 EU-n kívüli országból könnyített eljárással, munkavállalási engedély igénylése nélkül toborozhat és kölcsönözhet munkavállalókat, természetesen az idegenrendészeti szabályok betartása mellett.

További fontos eredményünk, hogy Magyarország pénzügyileg egyik legstabilabb vállalataként, AAA (üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony) tanúsítványt kaptunk 2022-ben a Dun & Bradstreet nemzetközi minősítési rendszere által.

2023-ban pedig törekedni fogunk arra, hogy ezt a szakértelmet újabb szintekre emeljük. Így biztosítva azt, hogy egy minőségi és komplex szolgáltatásokat nyújtó vállalatként megálljuk a helyünket a kompetitív szférában.

 

 

Gábor Sándor