Toborzási- kiválasztási folyamatunk kollégáink sokéves tapasztalatán és a rendelkezésre álló eszközök, módszerek megfelelő felhasználásán alapulnak. A pozíció típusának, szintjének, valamint az elvárt tapasztalat és szaktudás ismeretében határozzuk meg azokat a toborzási eszközöket, amelyekkel biztosítani tudjuk, hogy Ügyfeleink a legjobb munkatársat a legkevesebb idő és energia ráfordítással találják meg. A kiválasztás szinte teljes folyamatát magunkra vállaljuk, Ügyfeleinknek már csak azon jelöltekre kell időt fordítani, akik valóban potenciálisan megfelelőek a meghirdetett munkakörre.

Munkaerő-közvetítés, direkt keresés, vezetőkiválasztás
Delego Consulting Kft.

Régóta keresi, de nem találja a megfelelő munkatársat?
Nincs elég kapacitása a toborzásra?
Speciális szaktudású munkaerőre van szüksége?
Vezetői pozícióba keres szakembert?
Válassza a Delego Consulting Kft. munkaerő-közvetítési és direkt keresési szolgáltatásait.

Kiválasztási folyamatunkat rugalmasan alakítjuk Ügyfeleink igényeinek megfelelően. Ez teszi lehetővé, hogy cégre és munkakörre szabott szolgáltatást nyújtsunk. Minden munkakörre egyenként vizsgáljuk meg, hogy milyen személyes és szakmai kompetenciával kell rendelkeznie az ideális pályázónak, majd ezen kompetenciákhoz rendeljük hozzá azokat a kiválasztási eszközöket, melyekkel a leghatékonyabban és legmegbízhatóbban vizsgálhatóak.

Bizonyos területek, ágazatok, szakmák a hazai munkaadók körében komolyan felértékelődtek. Ezen speciális tudású szakemberek, vezetők szabadon nem elérhetőek a munkaerő-piacon, nem keresnek aktívan állást. Meg kell őket szólítaniés motiválni a váltásra.

Ebben az esetben elsősorban nem hirdetések és internetes adatbázisok képezik munkánk alapját. Sokéves tapasztalatunk, kapcsolatrendszerünk és alternatív források segítenek abban, hogy megtaláljuk azt a szakembert, vagy vezetőt, aki adott pillanatban nem elérhető a munkaerőpiacon.

Partnerkörünk elsősorban a több nyelven beszélő SSC munkatársakat, a gépész- elektronikai-logisztikai mérnököket, a gazdasági, pénzügyi valamint IT területek szakembereit találta meg segítségünkkel.