Az új Munka Törvénykönyve lehetővé teszi több atipikus foglalkoztatási forma egyidejűleg történő alkalmazását, így munkaerő-kölcsönzés esetén a kölcsönbeadó cég az „egyszerűsített foglalkoztatás” szabályai szerint is biztosíthat munkavállalókat Partnerei számára.

Ezáltal olyan lehetőséget kínálunk Önöknek, amely ötvözi az alkalmi munkavállalás és a munkaerő-kölcsönzés előnyeit, így kiemelten rugalmas és költséghatékony megoldást nyújt a gyártás/termelésben, logisztikában felmerülő, naponta változó munkaerő-igények lefedésére.

Egyszerűsített foglalkoztatás, alkalmi munkavállalás

Fél napos toborzási és pótlási határidő, alacsony közterhek, szabadság- és táppénzmentes munkavégzés, magasabb nettó bérek, megtartható szociális segély, egyszerű adminisztráció, üzemorvos mentes gyors munkába állás. A hagyományos munkaviszonyhoz képest jelentős megtakarítás. Ez az egyszerűsített foglalkoztatás.

Egyszerűsített foglalkoztatás keretében alkalmi munkavállalókat biztosítunk Önöknek akár napról-napra, műszakról-műszakra változó létszámigényekre szervezve, kapcsolattartónk részéről folyamatos jelenléttel és elérhetőséggel, több csatornás toborzással, gondos kiválasztással, tartalékemberek („pool létszám”) biztosításával, azonnali cserelehetőségével.

Önöknek csak a létszámigényeket és a munkavállalókkal szembeni elvárásokat kell meghatározniuk, az elszámolás pedig a ténylegesen ledolgozott munkaórák alapján történik, így nem merül fel szabadság, betegszabadság, fizetett ünnep, állásidő és felmondási költség.

Éljen ezzel a saját munkavállalók alkalmazásához képest kifejezetten kedvező költségű foglalkoztatási lehetőséggel, mely révén a diákmunkára jellemző rugalmassággal, de annál alacsonyabb fluktuáció mellett tehet szert felnőtt, tapasztalt munkaerőre.