„Az Ember az Első”

A Delego Magyarország egyik legdinamikusabban bővülő munkaerő-kölcsönző vállalataként teljes körű HR szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére. Gyors fejlődésünk igazolja, hogy van helye egy magyar tulajdonú, minőségi és komplex szolgáltatást nyújtó vállalatnak a piacon.

Megrendelőink és Munkavállalóink egyaránt Ügyfeleink. Elégedettségük alapja Kollégáink szakértelme és motivációja. Minden Munkatársunk Ügyfeleink képviselője.

Működésünk alapja, egyben legfőbb tőkéje és értéke maga az Ember. Minőségi humánerőforrás szolgáltatás nyújtásához elengedhetetlen, hogy a szakmához értő, a sikerhez vezető utat ismerő emberek alkossanak csapatot.

A Delegot 2011-ben olyan tapasztalt szakemberek hívták életre, akik a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés területén az elmúlt évtizedben kiemelkedő sikereket értek el. Ennek a háttérnek, szakmai tudásnak és tapasztalatnak köszönhetően a Delego megalakulása óta jelentős eredményeket ér el.

A Delego dinamikusan fejlődik

 

Ügyfeleink elvárásai jelentik a vízszintet. Az elvárásokat teljesíteni annyi, mint életben maradni, meghaladni azokat pedig nem kevesebb, mint kiemelkedni. A Delego vállalásait minimum betartja, de inkább meghaladja..

A Delego Kft. az egész országban nyújt szolgáltatást és 1000 kölcsönzött munkavállalót foglalkoztat. Közösségi média felületeinken közel 50.000 fős követőtáborral rendelkezünk. Gyors fejlődésünk igazolja, hogy van helye egy új, magyar tulajdonú, minőségi szolgáltatást nyújtó vállalatnak a piacon.

A minőség garanciája

A Delego Kft. MINŐSÍTETT munkaerő-kölcsönző. A Kormányhivatalok által kiadott szigorú minősítésre a több száz hazai munkaerő-kölcsönző vállalat közül csupán néhány válik jogosulttá, amennyiben teljesítette az engedély kiadásához feltételül szabott szigorú pénzügyi, szakmai, személyi és átláthatósági feltételeket. >>Bővebben

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország pénzügyileg egyik legstabilabb vállalataként, AAA (üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony) tanúsítványt kapunk évről évre a Dun & Bradstreet  nemzetközi minősítési rendszere által.

A Delego MSZ EN ISO 9001:2009 minősítéssel rendelkezik.