Sokszor fordulnak hozzánk álláskeresők, akik talán félve az elutasítástól, szégyenlősen jegyzik meg, csak 8 általános iskolai végzettségük van. Előfordul, hogy valaki olyan élethelyzetbe került, vagy olyan körülmények áldozata lett, ami során nem volt elég motivációja, vagy lehetősége tanulmányait folytatni, akár 8 általánossal, akár a középfokú tanulmányai során. Öröm az ürömben, hogy országosan elérhetők olyan pozíciók, amelyeknek nem feltétele az érettségi. Ezekbe a munkakörökre olyan munkatársakat keresnek, akik akarnak dolgozni, és a biztos jövedelemért cserébe felelősségteljes és pontos munkát végeznek. A Delego kínálatában is szerepelnek ilyen pozíciók, ha éppen állást keresel érdemes a következő linkre kattintani.-> Álláslehetőségek

Van-e olyan pozíció, aminek nem feltétele az érettségi?

Több ilyen pozíciónk is van országszerte gyártás/termelésben, valamint raktározás terén, a teljesség igénye nélkül: operátor, csomagoló, címkéző, válogató, gépkezelő, minőségellenőr, raktáros, áru-összekészítő, leltáros, összeszerelő, forrasztó, szerelő, tekercselő stb.

Végzettség azért nem elvárás, mert a fenti pozíciók mindegyike könnyű fizikai munkát igényel, az elvégzendő feladatokra, munkafolyamatokra pedig megtanítunk. Nem kell megijedni, pontosan tudjuk, hogy a betanulási időszak egyénenként változó lehet, így megpróbálunk mindenkire annyi időt szánni, amennyi szükséges. Motivációként szolgálhat, hogy a partnercégek többsége a legyártott/ összekészített termékek minősége, mennyisége után járó bónuszokkal egészíti ki a fizetést.

Ne habozz mivel 8 általánossal is van karrier!

A következő cikkünkben a megfelelő pályázati anyag elkészítésében adunk tanácsot: A jó pályázati anyag első lépés a sikerhez!

Amennyiben kérdésed merült fel, vagy állást keresel, keress minket bizalommal a +36 1 999 7474 telefonszámon vagy írj nekünk a jelentkezes@delego.hu e-mail címen.