Egyre több munkalehetőség elérhető a Delegonál (állások/szállással), amelyhez INGYENES szállás is biztosítva van, így a gyakran felmerülő kérdések is megsokszorozódtak. Ebben a cikkünkben ezekre szeretnénk válaszolni, valamint valamennyi kételyt eloszlatni.

Fel kell- e utaznom Budapestre személyes interjúra?

Nyugalom, nem vagy egyedül ezzel a kérdéssel, szinte elsők között szokott felmerülni ez a kérdés a telefonos beszélgetések során. A válaszunk pedig az, hogy NEM FELTÉTLEN. Tudjuk, és megértjük, hogy ez sok jelentkezőnek gondot jelenthet, mind időben, mind pedig anyagilag. A COVID időszak alatt bevezettük a telefonos és/vagy videó interjú lehetőségét, amely során „találkozhatunk” egymással. Sikeres interjú esetén következik a gyárlátogatás, amely során a partnernél már személyesen zajlik az interjú. Ide akkor hívunk el téged, ha úgy gondoljuk, nagy esélyed van arra, hogy felvegyenek az adott munkára. Az erre való eljutást minden esetben segítjük, azonban a budapesti, vagy esetlegesen tatabányai irodánkba való utazást neked kell megoldanod. Innen viszünk Téged az adott partnerhez kocsival. Fontos tudnod, ha felvételre kerülsz a partnerünknél, számla ellenében térítjük az utazási költségedet.

Van tesztírás?

Teszt írás van, de aggodalomra semmi ok. A video interjúk során, elmondjuk, hogy körülbelül milyen feladatokra lehet számítani az egyes partnercégeknél, küldünk gyakorló feladatokat, segítünk a felkészülésben. Ilyenkor színlátással alap matematikai ismeretekkel (szorzás, osztás, összeadás, kivonás) kapcsolatos feladatokra lehet számítani, de tényleg, mindenben segítünk, nem lesz baj! 😊

Milyen a szállás?

Már többször hangsúlyoztuk, hogy a Delegonál nem kifejezett munkásszállókra kell gondolni. Vendégházakban, magánházakban szállásoljuk el a munkavállalóinkat 3-5 fős szobákban. Szobánként van fürdési, főzési, mosási, internetelérési lehetőség, valamint a közelben mindig van bevásárlási, és szórakozási lehetőség egyaránt. Az INGYENES szállásokról céges buszjáratokkal segítjük a mindennapi bejárásodat a munkába térítésmentesen, így ezzel sem kell foglalkoznod. Amennyiben pároddal szeretnél elhelyezkedni, mi abban is tudunk segíteni, két fős szobákat kínálva.

Támogatják a hazautazásomat?

Partnerenként eltérően, de minden esetben támogatjuk a hazautazásodat. Tudjuk, hogy mindenütt jó, de legjobb otthon, ezért mi is fontosnak tartjuk, hogy a munkavállalóink, legalább havonta egyszer (egyes partnerünknél havi négyszer) megengedhessék maguknak a hazalátogatást. Ezt a Delego 86%-ban téríti.

Összességében mindenképpen megéri szállásos ajánlatainkat is böngészni, hiszen amiben tudunk segítjük a havi kiadásaidat, így több pénzed lesz magadra és/ vagy családodra.
Mi álljuk a következőket:

Szállás + Rezsi
Étkezés
Munkába járás
Hazautazás (86%-ban)

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, nézz szét szállásos lehetőségeink között (állások/szállással) , vagy keress minket telefonon, és tájékoztatunk a részletekről: +36 1 999 7474

Keress minket bátran!

Magony Gabriella