Munkaerő-kölcsönzés

A hagyományos foglalkoztatási formáknál kedvezőbb, rugalmasabb megoldást keres? Munkaerő-igénye folyamatosan változik? Nem tervezi saját munkaerő-állománya bővítését, mégis munkaerőre lenne szüksége? Akkor a Delego munkaerő-kölcsönzési szolgáltatása a megfelelő választás!

Munkaerő-közvetítés

Régóta keresi, de nem találja a megfelelő munkatársat? Nincs elég kapacitása a toborzásra? Speciális szaktudású munkaerőre van szüksége? Vezetői pozícióba keres szakembert? Válassza a Delego munkaerő-közvetítési és direkt keresési szolgáltatásait.

Diákmunka

Létszámigényeit diák munkaerő alkalmazásával rendkívül rugalmas módon, a TB járulék-, szabadság- és táppénzmentesség miatt a főállású dolgozókhoz képest akár 30-40% megtakarítás mellett fedheti le.

Egyszerűsített foglalkoztatás, alkalmi munkavállalás

Fél napos toborzási és pótlási határidő, alacsony közterhek, szabadság- és táppénzmentes munkavégzés, magasabb nettó bérek, megtartható szociális segély, egyszerű adminisztráció, üzemorvos mentes gyors munkába állás. A hagyományos munkaviszonyhoz képest jelentős megtakarítás. Ez az egyszerűsített foglalkoztatás.

Külföldi munkaerő

Örömmel tájékoztatjuk kedves Partnereinket, hogy 2022. októberétől a Delego Kft. megszerezte a „minősített munkaerő-kölcsönző” címet.

A Kormányhivatalok által kiadott szigorú minősítésre a több száz hazai munkaerő-kölcsönző vállalat közül csupán néhány válik jogosulttá, amennyiben teljesítette az engedély kiadásához feltételül szabott szigorú pénzügyi, szakmai, személyi és átláthatósági feltételeket.