„Az Ember az Első”

A Delego Magyarország egyik legdinamikusabban bővülő munkaerő-kölcsönző vállalataként teljes körű HR szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére.

Megrendelőink és Munkavállalóink egyaránt Ügyfeleink. Elégedettségük alapja Kollégáink szakértelme és motivációja. Minden Munkatársunk Ügyfeleink képviselője.

Működésünk alapja, egyben legfőbb tőkéje és értéke maga az Ember.  

Minőségi humánerőforrás szolgáltatás nyújtásához elengedhetetlen, hogy a szakmához értő, a sikerhez vezető utat ismerő emberek alkossanak csapatot.

A Delegot 2011-ben olyan tapasztalt szakemberek hívták életre, akik a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés területén az elmúlt évtizedben kiemelkedő sikereket értek el. Ennek a háttérnek, szakmai tudásnak és tapasztalatnak köszönhetően a Delego megalakulása óta jelentős eredményeket ér el.

A Delego dinamikusan fejlődik

 

Ügyfeleink elvárásai jelentik a vízszintet. Az elvárásokat teljesíteni annyi, mint életben maradni, meghaladni azokat pedig nem kevesebb, mint kiemelkedni. A Delego vállalásait minimum betartja, de inkább meghaladja.

Cégcsoportunk 7 városban nyújt szolgáltatást és 1000 kölcsönzött munkavállalót foglalkoztat.  Gyors fejlődésünk igazolja, hogy van helye egy új, magyar tulajdonú, minőségi szolgáltatást nyújtó vállalatnak a piacon.

A minőség garanciája

Ügyfeleink igényeihez rugalmasan alkalmazkodó humánerőforrás megoldásainkkal, személyre szabott toborzási stratégiánkkal biztosítjuk a magas színvonalú, minőségi szolgáltatást.

Cégcsoportunk MSZ EN ISO 9001:2009 minősítéssel rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy vállalatunknak már működése kezdetén sikerült mind a minőségirányítási rendszer, mind a szakmai szövetségek követelményeinek megfelelni.